There are no translations available.
COGNAC ACADEMY
PRODUKČNÉ OBLASTI V COGNACU:
- Grande Champagne
- Petit Champagne
- Borderies
- Fins Bois
- Bons Bois
- Bois Ordinaires
OZNAČENIE VEKU COGNACU:
- V.S. - „Very special“ minimálny čas zrenia sú dva roky
- V.S.O.P. - „Very superior old pale“minimálny vek sú 4 roky
- X.O. - „Extréme Old“cognac musí byť najmenej šesť rokov starý.Ak sa jedná o zmes, túto podmienku musí spĺňať najmladšia súčasť zmesi
- Vielle - zdôrazňuje vysoký vek vzácneho cognacu
- Rare - označuje staré a vzácne druhy cognacu
- Trés Vielle - označenie veľmi starých cognacov
Ak Vás táto ponuka cognacov oslovila radi Vás privítame aj v našom vínnom a cognacovom clube v priestoroch Hotela Zlatý Dukát ****