TrendTop 2011          TrendTop 2012

„Varenie nemusí byť iba otravná rutinná činnosť, môže sa stať prostriedkom na vyjadrenie názorov, pocitov a vlastnej kreativity. Kuchár sa zmení z radového zamestnanca na umelca a do každého jedla primiesi aj kúsok seba.“

Cieľom tvorivého teamu našej reštaurácie je vyvolať príjemný zážitok vytváraním harmonickej súčinnosti všetkých ľudských zmyslov. Chuť už dávno nie je jediným zmyslom, ktorým vnímame dobré jedlo, zapája sa čuch, zrak a dokonca aj hmat. Starostlivo vyberané čerstvé suroviny sú upravované tak, aby si zachovali nezmenenú pôvodnú chuť. Osobitným vyjadrením šéfkuchára je tasting menu, ktoré vhodne spája pôsobivé chody s kvalitným vínom alebo vhodne vybratými nápojmi.

,, Skúsenosti, tvorivosť a chuť experimentovať sú faktory, ktoré robia každú reštauráciu výnimočnou. Naše recepty sú vytvárané tak, aby žiaden detail nebol viac, alebo menej dôležitý. Dôraz treba klásť na výsledné posolstvo, ktoré v sebe nesie každý chod.“

Atmosféra je dotváraná profesionálnym personálom, ktorý považuje každého zákazníka za výnimočného. Neposledným detailom, ktorý robí reštauráciu mimoriadnou, je elegantný interiér zladený v odtieňoch čiernej a bielej.

Top Chefs Tour


Top Chefs Tour