TrendTop 2011          TrendTop 2012

COGNAC ACADEMY



PRODUKČNÉ OBLASTI V COGNACU:

  • Grande Champagne
  • Petit Champagne
  • Borderies
  • Fins Bois
  • Bons Bois
  • Bois Ordinaires



OZNAČENIE VEKU COGNACU:

  • V.S. - „Very special“ minimálny čas zrenia sú dva roky
  • V.S.O.P. - „Very superior old pale“minimálny vek sú 4 roky
  • X.O. - „Extréme Old“cognac musí byť najmenej šesť rokov starý.Ak sa jedná o zmes, túto podmienku musí spĺňať najmladšia súčasť zmesi
  • Vielle - zdôrazňuje vysoký vek vzácneho cognacu
  • Rare - označuje staré a vzácne druhy cognacu
  • Trés Vielle - označenie veľmi starých cognacov



Ak Vás táto ponuka cognacov oslovila radi Vás privítame aj v našom vínnom a cognacovom clube v priestoroch Hotela Zlatý Dukát ****



Top Chefs Tour


Top Chefs Tour